BHS Bell Schedule

School Year 2024-2025

| Period | Time | Class Minutes |
|---------|---------------|--|
| Morning | 8:00 - 8:33 | Cafeteria Open **Tutorials begin @ 8am |
| 1st | 8:40 - 9:28 | 48 minutes |
| 2nd | 9:33 - 10:21 | 48 minutes |
| 3rd | 10:26 - 11:14 | 48 minutes **attendance taken at 10:30am for ADA |

| | unch ^{200, PE} | B Lunch New Wing | | C Lu Science, CTE, I | I nch Dance, 300 Hall |
|-------|----------------------------|---------------------|---------------|-------------------------|---------------------------------|
| Lunch | 11:14 - 11:44 | Class | 11:19 - 11:49 | Class | 11:19 - 12:24 |
| Class | 11:49 - 12:54 | Lunch | 11:49 - 12:19 | Lunch | 12:24 - 12:54 |
| | | Class | 12:24 - 12:54 | | |

| 5th | 12:59 - 1:47 | 48 minutes |
|-----------------|--------------|------------|
| 6th | 1:52 - 2:40 | 48 minutes |
| 7th (Bear Time) | 2:45 - 3:17 | 32 minutes |
| 8th | 3:22 - 4:10 | 48 minutes |

Pep Rally Bell Schedule 2024-2025 (Afternoon)

| Period | Time | Class Minutes |
|---------|---------------|--|
| Morning | 8:00 - 8:35 | Cafeteria Open **Tutorials begin @ 8am |
| 1st | 8:40 - 9:28 | 48 minutes |
| 2nd | 9:33 - 10:21 | 48 minutes |
| 3rd | 10:26 - 11:14 | 48 minutes **attendance taken at 10:30am for ADA |

| | Lunch 200, 300 Hall | B Lunch New Wing | | C Lunch Science, CTE, Dance, PE | |
|-------|-------------------------------|---------------------|---------------|------------------------------------|---------------|
| Lunch | 11:14 - 11:44 | Class | 11:19 - 11:49 | Class | 11:19 - 12:24 |
| Class | 11:49 - 12:54 | Lunch | 11:49 - 12:19 | Lunch | 12:24 - 12:54 |
| | | Class | 12:24 - 12:54 | | |

| 5th | 12:59 - 1:47 | 48 minutes |
|---|--------------|------------|
| 6th | 1:52 - 2:40 | 48 minutes |
| 8th | 2:45 - 3:33 | 48 minutes |
| Pep Rally (stay in 8th period for those that do not want to attend) | 3:38 - 4:10 | 32 minutes |

Pep Rally Bell Schedule 2024-2025 (Morning)

| Period | Time | Class Minutes |
|---------------------------|--|--|
| Morning | 7:50 - 8:33 | Cafeteria Open **Tutorials begin @ 8am |
| 1st Check In Pep Rally | 8:40 - 8:45 8:45 - 9:15 (release by announcement) | 35 minutes |
| 1st | 9:15 - 10:05 | 45 minutes |
| 2nd | 10:10 - 10:55 | 45 minutes **attendance taken at 10:30am for ADA |
| 3rd | 11:00 - 11:45 | 45 minutes |

| | A Lunch D, 200, 300 Hall B Lunch New Wing | | | | Lunch CTE, Dance, PE |
|-------|--|-------|---------------|-------|-------------------------|
| Lunch | 11:45 - 12:15 | Class | 11:50 - 12:20 | Class | 11:50 - 12:55 |
| Class | 12:20 - 1:25 | Lunch | 12:20 - 12:50 | Lunch | 12:55 - 1:25 |
| | | Class | 12:55 - 1:25 | | |

| 5th | 1:30 - 2:25 | 45 Minutes |
|-----|-------------|----------------------------|
| 6th | 2:30 - 3:20 | 50 Minutes (announcements) |
| 7th | 3:25 - 4:10 | 45 minutes |